Pobjeda Stanka Kovačića U Požegi

Utorak 03.03.2020. je bio uspješan sportski dan kako za našeg predsjednika Stanka Kovačića, tako i za Športsku udrugu slijepih “Zlatna dolina” iz Požege čiji je Stanko registrirani igrač. Naime, na natjecanju u pikadu organiziranom u okviru provedbe projekta “Zajedno u športu”, Stanko je susret po susret došao do finala te osvojio prvo mjesto u ovom zabavnom događanju.

“Zajedno u športu” je projekt koji Požeški športski savez kao nositelj uz partnere Grad Požega i Športski klub „Croatia“ provodi, a koji je u cijelosti sufinancirala Europska unija iz europskog socijalnog fonda Operativni programi učinkoviti ljudski potencijali.

Iznos projekta je 809,418.60 kuna, a trajanje 18 mjeseci. Ciljevi projekta su poboljšati pristup i sudjelovanje u športskim sadržajima za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju s ciljem povećanja socijalne uključenosti.

Aktivnosti projekta su unaprjeđenje i proširenje športskih i rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju, integracija osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u redovite programe športskih i rekreativnih aktivnosti, osiguranje pristupačnosti športskim građevinama za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju, nabava opreme za proširenje športskih i rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u ukupnoj vrijednosti od 176.400,00 Kuna.

Similar Posts